Jussi tuli meille vähän puolivahingossa erään huostaanottotapauksen yhteydessä. Jussi ja sen 6 kaveria asuivat pienessä tilassa kylmässä ulkorakennuksessa erään autiotaloksi luokiteltavan rötiskän yhteydessä. Koirat oli tuotu Pietarista, joten mitään Jussin taustoista ei sen kummemmin tiedä. Nimensä Jussi sai siitä, että vaikka se oli miltei pienin porukasta, se oli melkoinen pomottaja. Hannan mielestä se oli selvä Justiina ja tuosta nimi sitten lyheni Jussiksi ajan mittaan.

Äijä kävi tuolloin Koiratarha Kulkurissa päivähoidossa, joten Hanna lupasi ottaa Jussin öiksi hoitoon, kunnes huostaanottopäätös ratkeaa. Hoitojaksoa oli ehtinyt kestää ehkä viikon, kun Hanna ja Äijä olivat jo aivan myytyjä ja halusivat pitää Jussin. Idiooteiksi heitä tuolloin haukuttiin, mutta päivääkään ei päätöstä ole tarvinnut katua. Äijä jäi myös pois päivähoidosta, sillä kun se sai seuraa se rupesi viihtymään kotona myös silloin, kun Hanna oli töissä.

Alla kuvassa vasemmalla ulkorakennus ja taaempana "kartano" itse.

2046698.jpg

Tässä ulkorakennuksessa 7 koiraa asui vuosi sitten marraskuussa. Koirista neljä oli pentuja. Niillä oli käytössään muutaman neliön lämmittämätön huone tuossa vasemmalla.

 2046694.jpg