Äijän ja Jussin suurinta herkkua on siankorvat. Äijä tietää missä niitä säilytetään, joten aina sopivan tilaisuuden tullen se parkkeeraa kaapin eteen tuijottamaan. Jussi tykkää yleensä enemmän Äijän rippeistä, kuin omista herkuista. Jaettu ilo on paras ilo?

1974272.jpg

Äijällä on myös outo taipumus juoda vettä jotakuinkin niin paljon kuin sitä sille laittaa. Äijä siis tykkää vedestä. Jos sen kippo on tyhjä ja sillä on jano, se alkaa paukuttamaan vessanpöntön kantta. Uhkailee juovansa sitruunahajustevettä pöntöstä, jos ei kippo ala täyttymään. Viitaten kuitenkin aiempiin mietteisiin pölynimurin hajustekuulien syöttämisestä Äijälle, en tiedä olisiko se ollenkaan huono asia? Jos Äijällä on nälkä, se paukuttaa ruokapöntön kantta, tai joskus kantaa kipponsa Hannalle ja heittää sen maahan mielenosoituksellisesti.

1974327.jpg

Keskiviikkona Hanna oli taas koulutuksessa ja yllä on kuva siitä miltä siellä näytti. Mereen ollaan menossa. Pelastuslauttakin kääntyi oikein päin, vaikkei usko itseensä ollut aluksi kovin kova (kuva alla). Haasteellisemmaksi osoittautui pelastuslautassa toimiminen XXL-kokoisessa puvussa kumisaapas naamassa.

1974293.jpg