Tais olla viimeinen kerta, kun toivotaan valkoista joulua, jos siitä seuraa tämmöiset lumimäärät... Kovissa pakkasissa koirat on palelleet ja kunnon lenkityksestä ei oo meinannut tulla yhtään mitään. Jos kovat pakkaset tulee vielä takaisin, täytyy lähteä koiranvaatekaupoille hankkimaan jotain lämmintä molemmille koirille. Vinkkejä otetaan vastaan.

Hmm, johtuneeko Hannan sinnikkyydestä, mutta sekä Äijä, että Jussi ovat viimeaikoina kulkeneet hinassa vetämättä. Hermoja siinä on kyllä koeteltu kaikilta, mutta nyt menee hienosti. Ainakin toistaiseksi.

Tammikuun lopulla koirat pääsevät jälleen hoitoon Hannan vanhempien luo, kun Karibian aallot kutsuvat Hannaa. Osittain päällekäisten matkavarausten vuoksi Äijä ja Jussi pääsevät myös koiratarhalle muutamaksi päiväksi majailemaan. Koiratarhan arkistoista löytyi parin vuoden takaisia kuvia Jussista, laitan ne tänne jakoon.

 

 

Koska tänään vaikuttaa siltä, että Hannaa on kirjoitustaitojen sijasta siunattu kahdella vasemmalla kädellä, joissa molemmissa on peukalo keskellä kämmentä, jätetään tämä juttu tähän. Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!