Ajattelimme avata oman blogin ja kertoa koiranpäivistämme. Perheessämme asustaa kolme otusta, tässä hieman meistä.

Ainoa mies talossa on karkeakarvainen saksanseisoja Äijä. Syyskuussa juhlitaan jo 3-v syntymäpäiviä, mutta mieli on edelleenkin 3kk tasolla.  http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN48835/05&R=98 

1834838.jpg

Pirttihirmuna meillä häärää Jussi, joka on Venäjältä Suomeen pakolaisena saapunut noin vuoden ikäinen tyttö. Jussia joskus ihmetyttää se, että sitä luullaan pojaksi, vaikka käytöskin on hyvin narttumaista. Jussi on rodultaan Venäjänloikkarin ja Kaukaasian keskivartalonkehittäjän sekoitus. Äijä ja Hanna adoptoivat Jussin Koiratarha Kulkurista loppuvuonna 2007.

1834841.jpg

Elannon meillä tienaa kämppiksemme Hanna, jota taas luullaan usein meidän äidiksi, vaikka se on ihminen eikä koira! Äijän äiti on saksalainen Wespe ja Jussin äiti on joku pietarilainen katukoira. 

Jostain syystä Hanna päätti tässä viedä meidän molempien sukukalleudet. Viimeisimpänä vuorossa oli Jussi, joka leikattiin viikko sitten. Haava on parantunut hyvin, mutta tötteröä pitää silti vielä pitää päässä. Äijä on myös toipilas, sillä se (tyhmä!) hyppäsi saaressa pallon perässä melkoisen loikan kivikkoon ja nyt on sitten kolme viikkoa pitänyt aristella toista etutassua. Eläinlääkäritäti katsoi jalkaa ja totesi, ettei murtumia ainakaan ole. Hanna elätteleekin nyt toiveita, että viikon päästä kaikki olisi kunnossa molempien koirien osalta.

1834921.jpg