Edellisessä kirjoituksessa sivusimme Äijän kastraatiota ja Jussin sterilaatiota, tässä valoitamme hieman päätöksen taustoja.

Äijä sai helmikuussa 2007 kahdeksan potraa pentua Lily -nimisen saksanseisoja-tytsyn kanssa. Perheenlisäys oli suunniteltu juttu. Alla kuva Lilyn ja Äijän pennuista muutaman viikon ikäisinä.

1837430.jpg

Äijä kävi vuoden verran Koiratarha Kulkurissa päivähoidossa, sillä sen ikävä tapa oli tuhota kotiaan. Se tosin onkin sitten tarina erikseen, eli siitä siis joskus toiste. Äijä ihastui kovasti tarhalla kodittomana majailleeseen Abiin ja ne viettivätkin usein päivänsä samassa häkissä. Abi on ilmeisesti pumi-jokin -sekoitus ja asustelee nykyään Sundomissa. Yhtenä aamuna Hanna toi jälleen Äijän tarhalle ja laittoi sen Abin kanssa samaan häkkiin. Eipä muistanut kurja, että Abilla oli juoksu. Koirat ehtivät olla samassa häkissä alle 30min, mutta Äijä on Äijä ja sen voi arvata kuinka siinä sitten kävi. Lopputulos (Weeti, Wiljo ja Wito) syntyivät helmikuussa 2008, kuva alla.

1837450.jpg

Näin tuli Äijästä jälleen isä ja Jussista täti (sekä Hannasta mumma). Wiljoa ja Witoa Hanna on nähnyt aina välillä ja kovin ovat isänsä luontoisia veijareita.