Ja sitä saatanan lunta tulee aina vaan! No, hauskaa siinä on kyllä se, että Jussi jumittuu hankeen ja ui sieltä pois, eikä ole Äijälläkään aina helppoa. Mutta koirat nauttii lumesta, edelleenkin.

Joulua vietettiin Hannan vanhempien luona leppoisissa merkeissä. Koirat pääsivät paljon pellolle peuhaamaan ja lahjoja tuli meille kaikille kolmelle niin paljon, että kyllä ollaan taas oltu kilttejä. Naapurin nuori boxeri kävi leikkimässä Äijän ja Jussin kanssa, tai no, Äijä oli enemmän kiinnostunut lelustaan. Jussi puolestaan karkasi naapuriin aina kun silmä vältti, ei riittänyt leikki Jussille millään.

Aattona hautausmaalla Hannan pikku karvaturvat aiheuttivat hämmennystä laukaisemalla kaksi kertaa faijan auton varashälyttimen. Tämän jälkeen Hanna tyytyi vierailemaan hautausmaiden aitojen ulkopuolella koirineen. Tässä muutama otos siitä, kun oltiin lähdössä hautausmaakierrokselle ja Jussi oli pukeutunut upeaan jouluiseen loimeensa.

Niin ja ei se Äijä ole huonommaksi jäänyt siinä Hannan vanhempien naapuriin karkailussa. Kesällä se oli painellut suoraan avoimesta ovesta sisälle asti ja pöllinyt boxeri-pennulta lelun. Tuli sitten sen kanssa onnellisena takaisin.

Mukavaa vuotta 2010 kaikille!

Toivottavat Äijä, Jussi ja Hanna