Viikonloppu on kulunut rauhallisissa merkeissä, sillä Hanna oli perjantaina silmien laser leikkauksessa ja nyt on sitten toivuttu siitä. Nyt on haahkalla haukan näkökyky!

Aamulenkillä Äijä vaihteeksi kusaisi pitkin Jussin kylkeä (kuten kuvasta yllä näkyy), joten pesulle oli pakko mennä. Jussihan on tunnetusti vesikauhuinen ja haki lohtua Äijästä.

Pesulle joutuivat kuitenkin molemmat. Jussi pestiin vaaleille koirille tarkoitetulla koiranshampoolla ja Äijä sai Pantene Pro-V -käsittelyn, sekä partaan Schwarzkopfin hoitoainetta ja lisäksi Goldwellin jätettävää hoitoainetta. Tänään mennään juhlimaan Sirpan ja Hannan faijan syntymäpäivää puhtaina ja tuoksuvina. Onnea Zibelle meiltä kaikilta vielä jälkikäteen!

Pakkohan tässä kohtaa on vielä mainita Vaasan Sportin loistavasta menestyksestä tällä kaudella. Turhaan ei ole Hanna matseissa rampannut. Eilen kaatui Porin Ässät ja taisi mennä patasydän kammiovärinään. Hanna on ensiapukoulutuksessa oppinut, että deffalla ei enää henkiin saada, jos sydänkäyrä näyttää suoraa viivaa. Pulssittoman vammapotilaan elvytys ei siis tuota tuloksia. Tiistaina kaikki halliin katsomaan kun Ässät saa taas pataan Vaasalaisilta!