Eilen lähdettiin autoajelulle ja mentiin katsomaan, olisiko Vaskiluodon koirapuistossa tilaa kahdelle karvaiselle ja yhdelle vähän vähemmän karvaiselle otukselle. Puistossa oli vain kaksi koiraa ja Jussi leikki mielellään lyhytkarvaisen kettuterrieritytön kanssa. Äijää ei kiinnostanut uudet kaverit, mutta keppi oli kiva. Sitä sitten kangotettiin väkivalloin suusta pois, että päästiin jatkamaan matkaa.

Nissani kurvasi kohti Sundomia ja koirien uimarantaa, joka ihme ja kumma oli tällä kertaa täysin tyhjillään. Yleensä ko. paikka on täynnä kalastajia. Äijä juoksi mielellään uimaan ja Jussikin kurvasi rantaveteen, otettuaan ensin vauhtia muutaman kierroksen kuivalla maalla. (Off topic kerrottakoon, että Hanna joutui keskiviikkona uimaan meressä melkoisen pätkän.) Vedessä on kiva hillua, kun aallot huuhtelevat ja niinpoispäin. Sitten lähdettiin vielä käymään Sepänkylässä, Hannan mutsin ja faijan luona. Hevonen-hevonen oli vielä laitumella, joten koirat odottelivat autossa.

Tänään on taas ilon päivä, kun pakkaamme kimpsut ja kampsut ja koiranmakkarat veneeseen ja lähdemme viikonlopuksi SAAREEN! Hanna värvättiin ilmeisesti tänään talkoolaiseksi mukaan eläinsuojeluyhdistyksen match show:hun, siitä kerromme ehkä sitten lisää, kun tiedämme asiasta enemmän. Trooppinen myrsky Hanna riehuu parhaillaan Karibialla, mutta tämä trooppinen Hanna pyyhkäisee nyt Vaasan saaristoon!